ziua pisicii, magazin pentru pisici, pisiceala.ro

8 august: ziua internationala a pisicii

Ziua Internationala a pisicilor , pisiceala.ro , magazin pisici , jucarii pisici
Data de 8 august marcheaza ziua pisicii pe plan international. A fost aleasa aceasta data in anul 2002, de catre Fondul International pentru Bunastarea Animalelor, impreuna cu alte grupuri care militeaza pentru drepturile animalelor, dupa ce s-a tras concluzia, in urma unor triste statistici, ca in luna august, fiind luna conediilor, abandonul de pisici era in crestere.
Scopul marcarii acestei zile, este cresterea gradului de constientizare a oamenilor fata de nevoile pisicilor si fata de lupta impotriva neglijarii superbelor animale domestice si combaterea abuzurilor comise asupra pisicilor.
Bineinteles ca, fara a uita scopul initial, iubitorii de pisici sarbatoresc in data de 8 august impreuna cu pisicile lor ziua pisicii sub diferite forme, incercand sa le rasfete cum pot ei mai bine.
 
Daca stam bine sa ne gandim, micutele feline adesea au dorinte in comun cu ale noastre. V-a venit o idee? Si mie!
Plecam in concediu cu pisica?
Haideti sa vedem, dupa ce rezervam o locatie pet friendly, de ce avem nevoie pentru a merge impreuna cu pisica in concediu de 8 august, de ziua pisicii:
Am putea avea retineri, intrebandu-ne daca pisicii ii va placea aventura, daca se va simti confortabil intr-un alt spatiu decat la ea acasa.Este si normal sa ne punem cateva intrebari, la care rand pe rand tot noi putem gasi raspunsuri.
In priul rand, pisica, prin natura ei, fiind o felina, are un interes innascut pentru aventura, iar daca ne mai are si pe noi alaturi dornici de o vacanta aventuroasa, automat, pisica nu va da innapoi la relax, aventura si distractie.
Avem de unde alege, intre o vacanta la mare, o vacanta la munte sau am putea merge intr-un city break, alegand bineinteles o locatie pet friendly.
 
Daca tot este ziua pisicii in luna lui cuptor, sa alegem de aceasta data o vacanta la munte impreuna cu felina noastra.
 
ziua internationala a pisicii , pisiceala.ro
Primul nostru gand, care ar fi?Sa nu se piarda pisicuta de noi.Aceasta problema nu va exista, pentru ca vom lua bineinteles simple si la indemana masuri de precautie precum o zgarda pentru pisici sau un ham pisici de tipul hamurilor tip vesta care sunt si foare comode pentru micuta felina.
Unul dintre aceste doua accesorii este perfect, atunci cand pornim cu chef si energie la plimbare prin padure, pentru ca pisica sa fie in siguranta si sa o avem mereu aproape de noi dar, ce ne facem mai incolo, cand pisica da semne de oboseala?
Este bine stiut de catre iubitorii de pisici faptul ca ele adora sa se cuibareasca in locuri mici, de unde sa priveasca in tihna spatiile ample.Uneori chiar si adorm acolo.Ce ar putea fi atunci mai potrivit in drumetia cu pisica, in aceste momente de oboseala, atat pentru ea cat si pentru noi, decat un rucsac pentru pisici transparent din care sa continue sa se bucure de peisaj?
 
rucsac transport pisica, pisiceala.ro, ghiozdan cu geam pentru pisica
 
Dupa ce a tras un pui de somn in pitorescul rucsac pentru pisici cu vedere la munte, pisica va avea din nou chef de zburdat dar, poate ne loveste pe noi oboseala si atunci ce ne facem?Putem sa ii negam bucuria de a mirosi florile, de a se catara in copaci?Stiam ca gandim la fel si nu-i asa ca ti-a venit in minte faptul ca in 2023 tehnologia ne poate sari in ajutor?Bineinteles ca in era tehnologiei, a fost inventata zgarda pentru pisici cu posibilitate de detectie, vom sti mereu unde este pisica noastra.
Pe langa aceste mijloace atat de utile pentru o vacanta la munte relaxanta, este bine sa alegem un traseu scurt pentru prima noastra excursie impreuna, sa alegem un parcurs cu un drum mai ingust, care va ajuta pisica sa continue drumetia in aceeasi directie si o va determina sa nu devieze de la traseu.
Acum, ca am savurat din plin drumetia, odata intorsi la locatia pet friendly, vom avea pofta de a savura ceva bun la cina, iar dupa cina, poate si un pahar de vin la focul de tabara si apoi, fiecare va avea nevoie sa traga un pui de somn.
Era sa uit!Inainte de plecare, sa luam cu noi si patutul pentru pisici.
In rest, daca avem putin chef de aventura si ceva snackuri si apa, buna dispozitie si bucuria de a fi impreuna si de a savura prima vacanta la munte este asigurata!
 
 
Înapoi la blog

Produse Apreciate de Pisici

Cele mai vandute jucarii si accesorii de Pisici de pe Pisiceala.ro